SALUR ŞEHİT DURMUŞ ALİ DURMAZ İLKOKULU

Vizyon: Çocuklarımızın eğitiminde günün şartlarına uygun olarak teknolojiyi kullanabilen, özgüveni gelişmiş, araştırmacı bireyler yetiştirmek için çalışan bir okuluz. Hayatın her alanında bireylerin en temel ihtiyaçlarından biri de éöğrenme"dir bunun bilincindeyiz.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.40
Servis Bilgisi: Köye ulaşım için servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (246) 4254032

WEB - https://706620.meb.k12.tr

Adres - Salur Köyü Şarkikaraağaç ISPARTA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumzun bulunduğu yerleşim yeri Şarkikaraağaç Salur Köyü´dür.Şarkikaraağaç´a 10 km. mesafede ve ilçenin batısında yer almaktadır. Salur Köyü´nün başlıca geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - Salur Köyü Şarkikaraağaç ISPARTA

Ulaşım Öğretmenlerimiz kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 10; il merkezine 130 kilometre uzaklıktadır.